Terrassmarkis Stockholm

Vi ger dig en trivsam utemiljö

Övriga solskydd

Solskydd av alla sorter

Vi har även ett brett utbud invändiga solskydd i vårt sortiment, bland annat persienner och rullgardiner. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om våra solskyddsprodukter.

Rullgardiner

Våra måttanpassade rullgardiner ger dig ett smidigt skydd mot både insyn och sol och skapar dessutom en trevlig inomhusmiljö. Vi har ett brett utbud av tyger och färger till våra måttanpassade rullgardiner. Finns i såväl motorstyrda som manuella versioner.

Persienner

Persienner är ett effektivt och prisvärt sätt att få bättre kontroll över sol och insyn i svenska hem. Persienner kommer vanligtvis i aluminium, men vill du få en mer genuin känsla så kan du välja persienner i trä.

Plisseér & Duetter

Detta är ett tips för dig som letar efter något som sticker ut inredningsmässigt. Plisseér & duetter kan enkelt beskrivas som ett mellanting mellan persienner och gardiner. Skillnaden är att duetter har två vävar medan plisséer har en.

Lamellgardiner

En lamellgardin är en modern vertikalgardin som finns  i många olika färger och tyger och kan manövreras både manuellt eller med motor. Monteras på väggen eller i taket.

 

Gardiner, zipscreen, persienner – vi har solskydd för alla lägen!