Terrassmarkis Stockholm

Vi ger dig en trivsam utemiljö

Markiser

Ett brett utbud kvalitativa markiser

Vid sidan av våra populära terrassmarkiser så erbjuder vi även följande modeller:

Zipscreen

En Zipscreen är en hållbar screenmarkis som tål hårt väder och tuffa vindar. Anledningen till denna tålighet är att sidorna på väven har en dragkedja som gör att väven på ett bättre sätt håller sig på plats längs sidorna.

Fönstermarkis

En fönstermarkis hjälper dig att hålla en lagom nivå på temperaturen inomhus och du förstör inte utsikten heller! Passar bra till sommarstugor och villor där man har en utsikt som man inte vill förlora på bekostnad av en trivsammare inomhustemperatur.

Korgmarkis

Detta är en populär markismodell hos bland annat butiker, hotell och restauranger men går även att använda till bostadshus om konstruktionen passar. En stark och flexibel markis med stora möjligheter att marknadsföra sitt företag.

Sidomarkis

Denna typ av markis är bra som vindskydd och som skydd mot lågt stående sol. Men den är även en bra skydd mot insyn. Sidomarkiser är enkla att rulla ut och är ett smidigt sätt att skapa avskärmningen.

Markisolette

Denna markis fungera perfekt till byggnader med höga fönster där standardmarkiser inte riktigt räcker till. Duken löper vertikalt längs övre delen av fönstren och fälls ut som en markis på en lägre nivå. Perfekt om man vill få skugga inomhus utan att offra utsikten.

 

Flexibla markiser som skyddar mot väder och vind!